Om oss

ikon-rekrytering-om-oss

Det personliga rekryteringsföretaget

iKon Rekrytering är det personliga rekryteringsföretaget med många kontakter som erbjuder hjälp med att hitta rätt person till rätt arbetsplats. Vi ser ett behov av att sammanföra arbetssökande och arbetsgivare med fokus på Sala och Heby med omnejd.

Vårt mål är att sysselsätta personer i området med arbete hos arbetsgivare i samma område.

Våra tjänster

Vi erbjuder både klassiska tjänster inom rekrytering samt en prenumerationstjänst där du som arbetsgivare kan prenumerera på ett antal CV/sökande per månad eller år. Vi anpassar varje uppdrag utifrån era önskemål och förutsättningar.

Rekrytering Standard

Kravprofil, annonstext, publicering av annons, marknadsföring i sociala medier, utgallring, intervjuer, presentation av kandidater, kontraktskrivande med stöd kring anställningsvillkor mm.Rekrytering plus

Allt som ingår i standardpaketet, med tillägg för uppföljningsmöte mellan 4-6 månader för stöd kring anställningsfrågor efter provanställning och anställningsvillkor vid övergång till fast anställning.

 

Prenumerera på CV

Behöver du en vikarie eller en tjänst som behöver snabb tillsättning, eller kanske behöver du fler tillfälliga arbetare? Då kan vi erbjuda er denna tjänst där vi gör sökning i vår CV-bank och tar fram personer som står till förfogande och ni tar sedan själva hand om utgallring och intervjuer.

Behöver ditt företag hjälp med rekryteringen?

Det är viktigt att en rekrytering blir rätt, att lägga ner tid på att hitta rätt person till en tjänst, som sen visar sig vara fel blir väldigt dyrt, det kostar både tid och pengar.

Rulla till toppen